B600_COOLING_TOWER_PUMPS_REBUILD_-_QUESTIONS_AND_ANSWERS.PDF
Published: 08/20/2018
Description
Questions & Answers ? Q: Will vehicles need security passes? o A: Yes, in accordance with PWS para 8.4.3 Restricted Area Vehicle Passes are required. The vehicles entering base will need a pass if not manned by an individual with a form of...
