GOVERNMENT RESPONSE.DOCX
Published: 06/18/2020
Description
1. As the delivery location is a base in Japan is it okay for products to originate in countries other than the U.S.? i.e. China or possibly Japan to cut down on transport costs. All products must be in compliance with FAR 52.225-5 Trade Agreement...
