ADDITIONAL QUESTION & ANSWERS TO DRFP, 04/08/99
Description
1. Who may present at oral presentations? Section L-5 E. of the RFP will be changed to read as follows: “The offeror’s proposed program manager, and not more than three more employees shall be in attendance to present the offeror’s oral presentat...
