QUESTIONS AND ANSWERS
Published: 06/13/2017
Description
FA4625-17-R-0003 B-2 MISSION PLANNING 13 JUN 2017 Question 1: Does the total compensation plan for the professional employees, as required in FAR 52.222-46, count toward the page limit in the Part I Technical volume? Answer 1: No, it does not count t...
