MORE QUESTIONS AND ANSWERS, 2/14/01
Description
Q (117): Section 1.1 of PWS I, dates 8 January 2001, states that the service to be provided includes O&M and supply support at locations to include the United Kingdom (UK). Yet in the PWS there appears to be no requirement for support in the UK. I...
