MORE QUESTIONS AND ANSWERS, 2/27/01
Description
Q (122): Reference Clause L.23, Subparagraph a: Is DoD required to obtain the approval of the German authorities for all Technical Expert Status (TES) positions, even if the German authorities have already approved a position for TES under the curre...
